Menu Sluiten

Hoe maak je het beste van de gepeperde planeetstanden van 2020?

Wat betekent het voor jouw horoscoop?

Heb je zin om 2020 op de compost hoop te gooien en je leven uit te stellen tot 2021? Veel mensen hebben hun doelen laten varen. Jij ook misschien. Maar toch wil je dit jaar nog niet helemaal opgeven. Je wilt er nog wat van maken. Ik ook hoor.

Laten we het hebben over hoe je 2020 toch speciaal kunt maken door te kijken wat mogelijk is binnen de grenzen die gesteld zijn.
Hoe kun je een jaar hebben waar je trots op kunt zijn, ondanks de uitdagingen die we met zijn allen op ons bordje hebben gekregen? Als je in een moeilijke situatie zit dan kan het je meer grip geven als je weet hoe dit komt. En nog beter: wanneer het weer over gaat.

Laten we bij de huidige planeetstanden beginnen. De afgelopen jaren hebben astrologen veel geschreven over de intense planeetstanden die er aan zaten te komen voor 2020. Het was duidelijk dat dit een pittig en levensveranderend jaar zou worden. Maar wat zagen zij?

In 2020 reizen de planeten Saturnus, Pluto en Jupiter door het zelfde teken, Steenbok. Het hele jaar door zullen zij qua graden dicht bij elkaar komen. Ze voegen zich dan als het ware samen: ze maken een conjunctie. Dit betekent dat de planeten hun kenmerken mixen, net als kruiden in een gerecht. Saturnus staat onder andere voor beperkingen, discipline en verantwoordelijkheid. Pluto gaat over transformatie, crisis en kwesties van macht en onmacht. Jupiter staat voor groei, ontwikkeling en overdaad. Het vergroot alles wat het aanraakt. Best wel een gepeperde combi!

Terugblikkend in de tijd zagen astrologen die landen bestuderen dat er op het precieze moment van epidemieën Jupiter-Pluto conjuncties hadden plaatsvonden in het heelal. Bijvoorbeeld in 1347 en 1518 had je de Builenpest en de Dansplaag (die laatste was niet zo grappig als het nu klinkt). In 1771 en 1918 de Russische Plaag en de Spaanse Griep. En in 1982 de uitbraak van het HIV virus.

Daarnaast zagen ze dat Saturnus-Pluto conjuncties triggers waren geweest voor oorlogen, zoals de Eerste Wereldoorlog, de Koude Oorlog en de Falkland oorlog.

Bovenstaande gaf ze wel een idee van wat we konden verwachten: een epidemie dus of een oorlog. En met én een Jupiter-Pluto conjunctie én een Saturnus-Pluto conjunctie misschien wel allebei.

Een heftige tijd dus. Alsof je een gerecht hebt met rode peper en er nog een groene bijgooit! Olé! Maar wat heeft dit allemaal met jou te maken? Jouw persoonlijke ontwikkeling staat niet stil. 2020 kan een verrassend vurig jaar blijken te zijn waarin je beslissingen neemt die lang waren uitgesteld. Je moet nu wel!

Liefde komt, nu het crisis is, onder een vergrootglas. Omdat dit zo’n prikkelend jaar is, is het niet gek dat onstabiele relaties uiteen zullen vallen. Misschien vind je wel wat beters! Stellen die met moeilijkheden te maken hebben gehad kunnen merken dat onopgeloste problemen nu extra heet worden opgediend. Maar stelletjes waarbij het goed zit kunnen juist merken dat ze hun relatie naar een nieuw niveau gaan tillen en besluiten om samen te gaan wonen of te trouwen. Misschien is dat bij jullie wel zo. Iedereen is anders en ervaart de huidige energie anders.

Maar waarom is dit? Omdat de graden waar Saturnus, Pluto en Jupiter nu door heen reizen wel of niet contact maken met jouw geboorte horoscoop. Dat maakt dat beperkingen die de regering ons hebben opgelegd op jou veel invloed zullen hebben, of een beetje of helemaal niet.

Zelf heb ik de horoscopen van landen nooit bestudeerd en ik ben niet gespecialiseerd in politiek. Ik houd me namelijk bezig met de persoonlijke astrologie, de horoscopen van mensen en ik doe dat sinds 2009. Ik wil weten wat deze situatie met jou doet! Met name persoonlijke ontwikkeling en liefde hebben mijn interesse en ik zou voor jou graag inzichtelijk willen maken hoe jij specifiek je eigen draai gaat geven aan dit spicy jaar. Want dat ga je sowieso doen in 2020, ook al zit je nu veel thuis. Voor welk levensgebied in jouw horoscoop zijn deze planeetstanden belangrijk en op jou van toepassing? Ik wil dat graag met je delen. Vanwege het virus bied ik nu een Corona Korting van 25% op de Jaarprognose. Niet 120 euro, maar 90 euro. Een heel jaar breng ik voor jou in kaart, van lente 2020 tot 2021 en ik stuur je dit toe via email.

Dit is niet de eerste keer dat de wereld door zo’n heftige periode heen gaat. Maar wel de eerste keer dat jij een menukaart met voorkennis in handen hebt! Want als je in een restaurant zit dan wil je toch ook weten welke gerechten pittig zijn en welke mild? Spice up your life en mail me op:

cecile@loveforecaster.com