Menu Sluiten

Big Authority

In april van dit jaar schreef ik over het pittige jaar wat ons te wachten stond. https://loveforecaster.com/2020/04/18/hoe-maak-je-het-beste-van-de-gepeperde-planeetstanden-van-2020/

Nou, pittig was het! En we zijn er nog niet! Maar het einde is wel in zicht.

Eerst krijgen we nog even de Jupiter conjunctie met Saturnus op 21  december. Het is de laatste stuiptrekking van dit pittige jaar. Saturnus staat voor autoriteit en gezag en Jupiter die vergroot alles: Big Authority. Dit jaar lieten grote instellingen opvallend vaak van zich horen, zoals het RIVM en de WHO. We hadden er eigenlijk nooit mee te maken gehad. Nu bepaalden ze ons leven. Maar de manier waarop, daar komt verandering in.

Want Jupiter en Saturnus veranderen van teken. Het afgelopen jaar moest je voorzichtig, verstandig en verantwoordelijk zijn, anders kreeg je een boete. Dat is Steenbok energie. Maar in Waterman tapt Big Authority uit een ander vaatje. Innovatief, onconventioneel en met een sterke nadruk op groepsmentaliteit. Laat dat vaccin met die nano deeltjes erin nou maar in je lichaam spuiten, anders mag je straks niet meer mee doen.

We zullen elkaar er nog meer op gaan aanspreken. Worden zelf allemaal autoriteiten. Kom op, niet zo asociaal zijn en je conformeren aan de groep! Die pet (of dat mondmasker) past ons blijkbaar allemaal.

En Waterman is wel een Vast teken hè. Hoofd tekens, zoals Steenbok, sturen de regie sterk aan. Ze kiezen voor een richting. In Waterman zal Big Authority die richting tot het einde toe willen doorzetten. Maar wel alles onder het mom van humaniteit en idealisme. Want we doen het voor de zorg en we doen het voor elkaar.

Deze verhaallijn zal ook in 2021 doorgevoerd worden door onze autoriteiten. Maar of het volk daarmee akkoord gaat? Daarover binnenkort meer. Volg mijn blogs op: https://loveforecaster.com/blog/