Menu Sluiten

Functie Elders

Leuke, actuele astrologie vraag van Luna op Twitter. Ze vroeg:”Hey astrologie bitches, kunnen jullie manifesteren dat Mark Rutte gaat aftreden?” Al manifesteren astrologen natuurlijk niet, maar maken ze wel inzichtelijk welke thema’s er naar voren gaan komen in het leven van een persoon.

Luna betekent Maan en laat die Maan de demissionaire MP nu juist parten spelen. Op 13 februari is Mark Ruttes nieuwe Solaar in gegaan, een dag voor zijn verjaardag. Een Solaar gunt de lezer een inkijkje in de events van iemands aankomende jaar.

Van nature heeft Mark zijn Maan in het 8e huis staan. De Maan laat onze emotionele behoeftes zien en o.a. de omgang met vrouwen. Het 8e huis is het levensgebied van transformatie, crisis en geheimen. Marks omgang met vrouwen is dus op zijn zachts gezegd intens en in nevelen gehuld. Interessant dat beide verkenners vrouwen zijn, evenals zijn rivale, Kaag!

In dit bewuste levensjaar staat Marks Maan in het 6e huis, het levensgebied van werk en gezondheid. Dit geeft eigenlijk maar twee opties: veranderingen in arbeidsomstandigheden en/of veranderingen in gezondheid. Deze Maan heerst dit solare jaar over zijn levensgebied van carrière, status en reputatie en staat versmolten met de planeet Neptunus. Neptunus staat symbool voor hoop en wanhoop, invloeden van buitenaf en verwarring en verlies. Niet een heel fijne stand als je je volgende ambtstermijn in wil gaan.

Marks hart zit er niet meer in. Hij bevind zich in een overgangsfase tussen twee banen. Hij is bezig met het afronden van een oude baan, en op weg naar een nieuwe professionele carrière. Een functie elders, zeg maar.


Die solare Maan en Neptunus staan lijnrecht tegenover de planeet Pluto in zijn geboortehoroscoop. Pluto staat symbool voor kwesties van macht en onmacht, dood en (weder)geboorte. Rutte zal nog voor zijn volgende verjaardag, na een machtsstrijd, een soort van wederopstanding hebben in een nieuwe rol. Had Mark dus een consult aangevraagd bij een astroloog, dan had deze hem getipt eens na te denken over een functie elders.

Ook benieuwd of je in het nieuwe jaar een functie elders vind? Boek dan een Jaarprognose via https://loveforecaster.com/consulten/

functieelders #persoonlijkeontwikkeling #astrologie #horoscoop #instalike #volgme #volgterug