Menu Sluiten

La Revolution

Vandaag e-mailde een Franse klant van mij dat ze zich grote zorgen maakt over de wereld. Ik krijg meer berichten van mensen die me vragen waar het allemaal heen gaat.

Half februari schreef ik in een blog dat eind juli 2021 de eerste beperkingen op onze vrijheid zich weer zullen aandienen. In het artikel ‘Meester wanneer mogen we met pauze?’ legde ik uit hoe autoriteiten in 2021 van jouw city-trip een guilt-trip zouden gaan maken. En hoe groepsmentatiliteit belangrijker zou zijn dan groepsimmuniteit. Want je doet het voor een ander hè? Wie die anderen zijn waar we het voor doen, daar gaan we eind december achter komen.

Van de week postte ik een artikel op FB van astrologe Smiljana Gavrancic. Zij heeft tot in detail de horoscopen van Macron, Merkel en Biden en Harris bestudeerd. Ik checkte zelf al de horoscoop van Rutte en postte dit op Insta en FB in mijn eerste Ask Away Friday. Mocht je het nog niet gelezen hebben: spoiler alert, Rutte gaat een functie elders doen. Let vooral op de periode eind december 2021-half februari 2022.

Smiljana heeft de rest van de EU en de USA en Israël bekeken. Ze beschrijft de volgende dingen:

• Rond 23 juli komen er meer problemen voor president Macron. Transit Uranus gaat over Macron’s geboorte Maan en dit activeert het T-vierkant in zijn horoscoop. De Fransen zullen nog meer in opstand komen, de revolutie begint op dat moment. Frankrijk neemt het voortouw.

• Rond 20 augustus gaat Uranus retrograde. Omdat dit, qua graden, correspondeert met de horoscoop van Israël gaat er daar iets gebeuren. Er komt een stukje van de waarheid aan het licht en er komt rebellie.

• In september neemt La Revolution ook in de andere EU landen meer en meer aan kracht toe.

• Het presidentschap van Macron zal vallen rond 24 december 2021 als de transit van de Zuidelijke Maansknoop conjunct komt met zijn Midhemel. Geen tweede termijn voor hem.

• Merkel gaat weg in november. Daarna zal de hele EU veranderen. Vele regeringen zullen vervangen worden vanaf de rest van dit jaar tot de zomer van 2022. Zelfs oppositiepartijen zullen niet aan de macht komen. Het komt ten einde voor hen allemaal, er komt socialisme.

• Geen enkele regering in deze wereld zal erin slagen de verplichte injecties in te voeren. De lancering van de 3e , 4e, 5e dosis gaat ze de das om doen. Smiljana verwacht dat Anne Hidalgo, de burgemeester van Parijs, Macron zal opvolgen. Haar progressieve Maan is in April 2022 exact de Midhemel van de Franse Republiek.

• Biden raakt in problemen vanaf september door enkele eclipsen die in zijn horoscoop vallen. Zijn leven en zijn positie komen rond 19 november 2021 in gevaar. Hij zal deze termijn niet afmaken en op een gegeven moment neemt Kamala het roer over. Het is daar dan niet klaar. Voorjaar 2022 loopt Amerika kans om de geschiedenis van de burgeroorlog te herhalen.

• In december gaan de Maansknopen van teken veranderen. Dit brengt altijd een shift met zich mee. Ze komen in de tekens Stier en Schorpioen te staan. Daardoor komt de focus te liggen op verborgen agenda’s, belangenverstrengelingen, smeergeld. Wat ze verborgen hielden over het virus komt in december aan het licht. Diegenen die nog geen onderzoek hebben gedaan, zullen het einde van het jaar als een schok ervaren.

Dus geniet nu van de zon en het lekkere weer buiten, wetend dat er na een moeilijke herfst grote verandering komt. De macht komt meer bij de gewone mensen te liggen. Als je Frans bent wees er dan trots op om Frans te zijn! De Fransen laten de rest van de wereld zien wat liberté, égalité, fraternité inhoud.

Smiljana is trouwens echt een toppertje. Eerder voorspelde zij al het vertrek van Meghan en Harry uit het Engelse koningshuis. Check haar website eens: https://astrologsmiljanagavrancic.blogspot.com/