Menu Sluiten

CONSULTEN

Voor een consult heb ik je geboortedatum, je geboorteplaats en je geboortetijd nodig. Bel voor je geboortetijd het stadhuis van de plek waar je geboren bent of check je geboortekaartje. Zodra ik dit heb ga ik uitgebreid onderzoek doen. Ik ga dan alle planeetstanden bekijken die horen bij jouw vraag. Via e-mail stuur ik je mijn eindconclusie toe. Dan kun je deze gedurende het jaar nog eens nalezen.

E-mail me! cecile@loveforecaster.com


Love Planet Prognose

Circuleer meer als de kansen in je voordeel zijn: romantische timing

‘’Wanneer komt er weer liefde in mijn leven?’’ Sinds ik astrologe ben is dit de vraag die ik het meeste voorgelegd krijg. Het is dan ook een onderwerp dat op de voorgrond treedt in het leven van de meeste mensen. Voor jou time ik die dagen dat je absoluut naar dat feestje moet omdat er kansen op je liggen te wachten. Of dat je op die dag beter met een goed boek op de bank kunt kruipen. Handig toch?! Bespaart je een hoop tijd!

Verder kan ik je vertellen of al dat geflirt alleen maar voor de leuk is of dat je dit jaar nog een lange-termijn verbintenis aangaat. En wat voor een type het is die er aan zit te komen: is het een zorgeloos iemand of juist lekker degelijk, supervaag of juist intens? Je gaat er via mij achter komen!

Daarnaast bekijk ik je Love-Potentieel: heb je van nature veel tijd voor jezelf nodig en is samenwonen voor jou niet ideaal of droom je van de prins op het witte paard en vallen echte partners meestal tegen? Voor 100 euro weet je het: jouw liefdes toekomst in kaart gebracht voor een heel jaar. Spannend!

Nou, ik hoor graag van je, dan hoor jij het van mij.

Prijs: € 100,-


Jaarprognose

Een vooruitblik op jouw jaar

Wil je graag weten wat er binnen nu en een jaar gaat gebeuren? Ik kan het je vertellen! Middels 3 astrologische technieken bied ik je voorkennis. Hoe leuk is dat! De gebeurtenissen van je aankomende levensjaar, wat je daarbij voelt en wat je in natuurlijke aanleg geneigd bent om te doen. Is dit jaar alles anders dan vorig jaar? Blijf je bij het oude of ga je voor het nieuwe?

Prijs: € 120,-


Geboortehoroscoop

Dit is een karakterduiding

Ben je jezelf kwijtgeraakt? Wat waren je drijfveren? Wat wilde je eigenlijk allemaal? Wat zijn nou de hindernissen die je in het leven tegenkomt? En de sterke punten in je karakter? Is er een reden dat jij hier bent op aarde? Datgene wat je zelf niet kunt benoemen maak ik inzichtelijk via de symbolentaal die astrologie heet. Ik help je om nieuwe doelen te stellen en je leven daarop te richten.

Ook heel leuk om cadeau te doen als er een kindje geboren is. Of om te checken of je nieuwe vriend wel relatiemateriaal is.

Prijs: € 100,-