Menu Sluiten

CLOSE-UP

Het zal ergens in de jaren 90 zijn geweest dat ik een map kocht vol posters van de Tsjechische kunstenaar Alphonse Mucha. Eenmaal thuis wilde ik de posters nog eens wat beter bekijken. Mijn oog viel op een afbeelding die ‘De Dierenriem’ wordt genoemd. ‘’Dat ben jij, de astrologe’’, zei een stemmetje binnenin mij. Maar dat leek mij best wel gek. De poster met sterrenbeelden ging snel weer terug in de map.

Het was in 2009 dat ik een man ontmoette die mij mateloos  fascineerde. Een Schorpioen. Alles wilde ik over hem weten. Via Google kwam ik terecht op een forum over astrologie. Sasstrology heet het. Ik zat daar dag en nacht op. Ontmoette daar virtueel allemaal nieuwe mensen die me nieuwe dingen vertelden waar ik van op hoorde. Echt heel Tweelingen.

Ik leerde daar dat een horoscoop opgebouwd is uit 12 levensgebieden. En dat in die levensgebieden verschillende planeten geplaatst zijn die een voor een jouw eigenschappen uitbeeldden. Zo leuk! Het is bij iedereen anders. Samen met de forumleden  bestudeerde ik de Schorpioen. Wat dreef hem? En wat voor thema’s zouden er op mijn pad komen? Ik paste alle tips toe die ik daar kreeg en kwam een heel eind. Dat vond ook de Schorpioen, die gefascineerd was over wat ik over zijn horoscoop wist te vertellen. Dat inspireerde mij natuurlijk enorm om nog meer te weten te komen over de stand van de planeten. Op het laatst adviseerde ik de nieuwkomers op het forum met hun liefdesproblemen, zowel astrologisch als persoonlijk. Ik had het er maar druk mee. 

Inmiddels was er in mijn eigen liefdesleven van alles gebeurd. Ook met de Schorpioen. En daar was dat stemmetje weer. Was ik nu eindelijk klaar om anderen te gaan helpen? Ik wilde nu wel, maar hoe dan? Het duurde even voordat ik begreep dat ik van mijn passie mijn werk zou kunnen maken. Astrologie had me immers al zoveel handvaten geboden. Daar konden anderen ook hun voordeel mee gaan doen! Van studeren en kletsen met mijn forumleden ging ik een online studie doen aan de Faculty of Astrological Studies. Mijn huiswerk maakte ik tijdens de avond diensten op mijn werk. Het duurde niet lang voordat de beveiligingsmannen daar een voor een aan mijn balie kwamen staan. Sommigen nieuwsgierig, anderen met een bepaalde vraag. Een van hen wilde weten wanneer er weer liefde in zijn leven kwam. Ik voorspelde het hem. Precies dat weekend heeft hij haar ontmoet. Dit eerste succes, in 2012, gaf natuurlijk veel zelfvertrouwen om door te studeren.

In 2017 was ik klaar bij The Faculty. Ik heb toen nog een heel jaar bij Joke IJlst van Astrowise gestudeerd. Daar heb ik de puntjes op de i leren zetten. In 2018 ben ik mijn bedrijf gestart.

Maar wie ben jij en waar ga je naar toe? Stuur gerust een berichtje naar cecile@loveforecaster.com. Astrologie is taal van symbolen. Ik vertaal graag voor je vertalen wat de planeten te zeggen hebben. Ondertussen studeer ik nog even door, want astrologie, daar raak ik nog lang niet over uitgeleerd.

Interessante links:
http://muchafoundation.org/gallery/browse-works/object/242/
https://sasstrology.com
https://www.astrology.org.uk
https://www.astrowise.nl