Menu Sluiten

Venus – de godin van de liefde

Het was het gekste advies wat ik ooit kreeg maar het werkte wel.

Even voorstellen. Dit ben ik: Zon in Tweelingen met Venus op de Ascendant. Als Tweelingen ben je altijd druk-druk-druk met netwerken, schrijven en anekdotes vertellen. En Venus is de godin van de liefde hè!

De Ascendant is dat stukje van de horoscoop waarmee je jezelf sterk associeert. Waarvan je zegt: dat is nou typisch ik. Met Venus op die plek voel ik me aan getrokken tot allerlei kunstvormen zoals muziek, tot mode en make-up en ben ik gek op sociale interacties zoals feestjes. En op romantiek en relaties. Daar praat ik dan vervolgens weer veel over. 
Mijn Venus maakt een aspect, een verbintenis, met Uranus. Die planeet gaat over alles wat ongewoon is. Al voor ik astrologie ging studeren vroegen mensen me vaak om advies over hun liefdesleven. Ze zeiden dan later: ‘’Het was het gekste advies wat ik ooit kreeg maar het werkte wel!’’ Dat is Uranus: ongewoon, anders, excentriek. Astrologie valt trouwens ook onder Uranus: het is misschien een beetje vreemd maar het werkt wel!

Wil je weten hoe en waar jouw Venus staat? Like dan mijn Love Forecaster pagina op Facebook en stuur me een email