Menu Sluiten

GRATIS

Ontdek je Venus-teken

Wat onthult je Venus-teken over jou?

Je kent vast wel je sterrenbeeld, maar ken je ook je Venus-teken? Je Venus-teken onthult jouw manier van liefhebben en alles waar je waarde aan hecht, zoals je eigenwaarde. Hoe ben je in de omgang? Waar houd je van? Op wat voor types val je? Wat voor verlangens heb je?

Je Venus-teken laat jouw geheime verlangens zien waarvan je je misschien niet eens bewust bent. Spannend, ja toch?!

Ontvang een GRATIS persoonlijke Venus Reading op basis van je  geboortedag!

Vul het contactformulier in

Jouw persoonlijke Venus Reading berekent de positie van jouw Venus op je geboortedag en biedt inzicht in wat dit precies betekent.

De Venus Reading brengt je liefdesaanleg in kaart.

• Krijg inzicht in jouw stijl van liefhebben zodat je relaties op kunt bouwen in plaats van af te breken …

• Ontdek met welk soort partner jij het beste tot je recht komt …

• Check de tegenstrijdigheden in jezelf over welk soort partner je eigenlijk wilt aantrekken …

• Begrijp welke obstakels je tegenkomt op de weg naar eigenwaarde en welke lessen je ervan kunt leren …

• Versterk jezelf met inzicht in je sociale vaardigheden …

Wat is een Venus Reading precies?

Wanneer je een Venus Reading aanvraagt, typ ik je geboortegegevens in mijn computer in. Speciaal daarvoor ontwikkelde software laat dan een print zien van de stand van de planeten op de dag dat jij werd geboren en berekent de aspecten die jouw Venus met deze planeten maakt. Dit is allemaal in een symbolentaal. Deze gegevens kan ik door mijn kennis van astrologie uitlezen en vertalen naar een Venus Reading die uniek is en alleen bestemd voor jou!

Dit helpt je om inzicht te krijgen in je persoonlijke liefdesstijl en neemt je mee op een waardevolle reis van zelfontdekking.

Het lijkt me zo leuk om dit met je te delen!

Veelgestelde Vragen

Op welke manier kom ik aan de Venus Reading?

Vul het contact formulier in Dan stuur ik je de Venus Reading GRATIS  via email toe. Om de Venus Reading te maken heb ik je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Die laatste vind je op je geboortekaartje. Je kunt ook het stadhuis van je geboorteplaats bellen.

Is de Venus Reading écht GRATIS?

Ja! De Venus Reading die op deze pagina wordt aangeboden is 100% gratis en er is geen enkele verplichting om iets te kopen. Als je blij bent met de astrologische inzichten die ik deel is er een mogelijkheid om een meer diepgaande lezing te kopen die alle planeten in je geboorte horoscoop verkent – maar deze upgrade is volledig optioneel. Als je je emailadres achterlaat kan ik je op de hoogte houden van leuke acties en kortingen. En als je die zat bent laat je dat gewoon weten en delete ik je gegevens in een oogwenk.

Deze gratis Venus Reading heeft al tientallen positieve reacties ontvangen en ik beloof dat jij ook van de jouwe zult houden!

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig en beveiligd?

Jazeker! Zie mijn privacyverklaring.

Vul het contactformulier in

Ik ben beschikbaar om te helpen en zal aan de slag gaan om eventuele vragen gelijk te beantwoorden.