Menu Sluiten

5 Tips voor een Date tijdens Mercurius Retrograde

Als je een date hebt tijdens Mercurius Retrograde heb je grote kans dat deze misloopt door miscommunicatie. Jij zit in het ene tapasbarretje en hij wacht in een andere. Je kunt elkaar niet bellen want je hebt je telefoon thuis laten liggen. Of zoals mij gister overkwam: in Nieuw Vennep. En de trein reed niet naar Leiden, er was wel een stopbus. Die deed er anderhalf uur over. Ik bedoel maar: dan heeft Mercurius Retrograde je goed te grazen. Want Mercurius Retrograde gaat ook over korte afstand reizen.

Op dit moment zitten we midden in de retrograde periode. Kun je tot die tijd niet veilig op date? Tuurlijk wel! Hieronder volgen 5 Tips voor een Date tijdens Mercurius Retrograde.

1. Check goed de datum waarop je date plaatsvind: is het nou zondag de 23e of zaterdag de 23e? Den Bosch of Den Haag? Heb je zijn telefoonnummer wel goed in je telefoon gezet?

2. Check je date zelf. Op internet. Is hij wie hij zegt dat hij is of doet hij zich anders voor op Tinder en wordt je ge’catfished’?

3. Als hij niet reageert op je appje neem het dan niet persoonlijk. Mercurius retrograde is gek op vertragingen wat communicatie betreft.

4. Haal die foto’s van jou met een oude date van je telefoon, zodat je niet voor schut staat als je hem een foto van je kat wilt laten zien.

5. Bel een date van vroeger. Het is nu een goed moment om het verleden te herzien. Misschien was het enige wat er misging een misverstand tijdens een vorige Mercurius retrograde.